gift

Voucher Cadou

Te gandesti sa faci un cadou original pe care sa il poti darui prietenilor  si celor dragi. Daruieste-le un voucher cadou pentru a se bucura de experienta Inside Rooms Escape Game, iar noi ne vom asigura ca cei dragi tie vor avea parte de clipe de neuitat!

teamleader

Team Building-uri

Cautati ceva nou de facut pentru team building-ul companiei dumneavoastra? Noi avem solutia! Avem pachete speciale pentru corporate, care pot fi personalizate in functie de numarul de participanti si alte cerinte.

Solicitați o oferta personalizata pe contact@insiderooms.ro

cake

Zi de nastere

Cu ajutorul echipei noastre va fi o zi de nastere unica. Putem sa ascundem cadouri, diverse obiecte speciale, ce vor fi incorporate pe parcursul jocului. Ba mai mult, daca veti veni in numar mare, cateva bordgame-uri  intre timp si multa distractie vor completa aceasta zi speciala.

rings

Cerere in casatorie

Cererea in casatorie este unul dintre momentele cele mai incredibile si memorabile din viata fiecarei femei. Ea iși va aminti peste ani si ani, cat de romantic a fost totul si va povesti modul in care ați cerut-o in casatorie tuturor prietenilor, dar si strainilor.

Noi vom crea si propune mai multe scenarii si idei, dintre care mai apoi, impreuna cu dumneavoastra vom alege varianta perfecta.

light

Te gandesti sa faci un eveniment mai special sau ai o idee mai nastrusnica?

Conteaza pe noi! Transmite-ne idéea ta si impreuna vom face ca ea sa devina realitate.

 
Share This