INTREBARI

1. De ce sa participam?
  1. Activitatile de tip “ escape the room” sunt o modalitate noua, placuta si distractiva de a-ti petrece timpul liber. Si cum iesitul pe la terase, biliardul sau bowlingul e aaa, de acum 10 ani, jocurile de evadare incep sa prindă din ce in ce mai bine. Daca va plac jocurile inteligent , cooperative si distractive atunci acestea sunt pentru voi.
2. Cand trebuie sa ajungem?

2. Va rugam sa incercati sa ajungeti cu 10 minute inainte de ora rezervata, pentru a participa la un scurt training cu privire la desfasurarea jocului.

3. Ce facem daca nu mai putem ajunge la ora rezervata?

Va rugam sa ne anuntati cu minim doua ore inainte de rezervare prin telefon sau e-mail.

4. Daca raman blocat la un puzzle?

Pe parcursul jocului un membru al echipei Inside Rooms va va monitoriza si va fi pregatit sa va ofere indicii cand va fi cazul.

5. Ce se intampla daca nu reusim sa evadam in 60 de minute?

Dupa ce trec cele 60 de minute, daca nu evadati va vom deschide noi usa si ramane la alegerea voastra daca vreti sa aflati solutia finala sau nu.

6. Pot juca aceeasi camera de doua ori?

Bineinteles ca se poate daca tu iti doresti acest lucru, insa pentru ca experienta ta sa fie unica este recomandat ca fiecare camera sa fie jucata o data.

7. Exista limita de varsta?

Varsta maxima nu exista, insa jucatorii sub 14 ani trebuiesc insotiti de cel putin un adult.

8. Vreau sa planific o surpriza pentru o zi de nastere, pentru un prieten.Camerele sunt potrivite pentru asa ceva?

Sunt mai mult decat potrivite.Cu ajutorul echipei noastre va fi o zi de nastere unica; putem sa ascundem cadouri, diverse obiecte speciale, ce vor fi incorporate pe parcursul jocului.Ba mai mult ,daca veti veni in numar mare ,cateva boardgame-uri intre timp si multa distractie vor completa aceasta zi speciala.

9. Pot cumpara un voucher cadou?

Bineinteles ca da! Acesta este un cadou original pe care poti sa il daruiesti prietenilor si celor dragi. Iar noi ne vom asigura ca cei dragi tie vor avea parte de o experienta de neuitat!

10. Jocurile se presteaza pentru companii si teambuildinguri?

Categoric! Scenariile noastre au fost gandite astfel incat sa puna pe primul loc spiritul de echipa. Drept urmare participantii trebuie sa comunice , sa coopereze si sa se coordoneze pentru a duce sarcina la capat ,si anume aceea de a evada in timpul alocat.

11. Cum pot rezerva si cum pot plati?

O puteti face prin formularul de rezervari sau sunand la nr de tel :…..;
Iar plata se poate face cash.

12. Nu ai gasit raspuns la intrebarea dumneavoastra?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Share This